tiistai 22. toukokuuta 2012

Why do you play me like a game, there's always someone else to blame~

Moii. ^w^


No minähän se täällä taas bloggailen. :)
Ajattelin laittaa teille nyt vähän kuvia, kun viimeaikoina on ollut oikesastaan pelkkiä kuvatarinoita. (Kuvatariaankin tulee kyllä pian jatkoa, kunhan ehdin vain kuvata!)
Tässä olis kuvia niin Kenjistä, Fumikosta kuin Keiichiroostakin, että jokaiselle jotakin, kenestä nyt sitten ikinä eniten tykkäättekään. :D
Onko teillä muuten jotakin tiettyä nukkea, joka on teille erityisen helppo kuvattava? Sellainen nukke, josta saa aina hyviä kuvia mistä kulmasta tahansa? Itselläni ainakin on tämmöinen tilanne. :) Fumiko on minulle se kaikista helpoin kuvattava. Tyttö ei vaadi tiettyjä kuvakulmia, että näyttää hyvältä, joka tekee kuvaamisen helpoksi. Mutta näiden herrojen kanssa asia on ihan toisin... Keiichiroo näyttää tosi pöljältä joistakin kulmista kuvattuna, ja Kenjin kroppa taas on niin surkea, että se tekee kuvaamisen erittäin haastavaksi. (Ja ne jumalattoman ylisuuret kengät jotka tippuu koko ajan jalasta! :''D) Että onko itsellänne mitään tämän tapaista? :3

Hi. ^w^

It's me again. :)
I thought it would be a good time to show you some pics this time, because lately I've done so many picfics. (Don't worry, the next part of the picfic will be ready soon!)
So here are some pics of all of my dollies, Kenji, Fumiko and of course, Keiichiroo. So here is something for everyone, no matter who do you like the most. :D
Btw, do you have a doll, which is very easy to shoot? Do you get good pics of one doll, no matter what angle or what light are you taking the photo? I can say that I have this kind of situation. For me, Fumiko is an easy one to shoot. She doesn't need any special angles to look good, which makes photographing very easy. Unlike with my boys... Keiichiroo looks really silly when you shoot him in certain angles, and Kenji's body is just so bad, which makes photographing very difficult. (And those way too big shoes, they fall from his feet all over again! :''D) So do you feel anything like this? :3

Käytin noita saparoita pitkästä aikaa. ^w^

It has been a long time since I used these pigtails. ^w^

Keiichin vuoro. owo

Keiichi's turn. owoLeikin lisäkäsillä. :D

I played with those extra hands. :D

"Hmmm..."

Sitten Kenji-shoottia. :) Kävin kuvailemassa herraa tänään pihalla, kun oli niin kiva ilma.

Then some Kenji-photos. :) I went out taking pics of him, because it was such a nice weather today.

Sellaisia. :3
Tuli tässä mieleen muuten, että onko teidän nukeillanne lempinimiä? ^w^
"Rakkaalla lapsella on monta nimeä", kuten kaverini tokaisi kun puhuimme (tai siis minä puhuin) lempinimestä, jonka isoveljeni Keiichiroolle antoi. :D Isoveljeni sanoo Keiichiroota Gaychirooksi. :''D Mun isoveljen mielestä olen niin friikki, kun kuvailen nukkeja ja kuuntelen japanilaista musiikkia. :D Eilenkin se sai kauhean sätkyn kun kuunteli mun mp3:ea, ja sattui kuuntelemaan jotain Kaiton biisiä. Isoveljeni reaktio oli aika mainio.
Niin joo, mutta niistä lempinimistä. Mun nukeilla ei taida oikein olla kunnollisia lempinimiä (niitä saa toki keksiä jos haluaa ♥), paitsi nyt nuo lyhennykset, Fumi = Fumiko, Keiichi = Keiichiroo. Keiichiroolla on tosin montakin nimitystä, mutta en tiedä voiko niitä lempiimiksi kutsua, kun ne ovat aika kiintoisia. :D (Mm. lötköjalka, jota kaverini joskus käyttää, Keiichin kropan jalka kun on vähän löysä...)
Että sellaista. Laittakaahan toki kommenttia!
P.S. Headeri vaihtui, mitä pidätte? ^w^ Oli Keiichin vuoro nyt päästä headeriin, ajattelin näet saapumisjärjestyksessä. Fumiko ensin, sitten Keiichiroo, ja sitten Kenji. :)

There they were. :3
Btw, do your dolls have nicknames? ^w^
"A dear child has many names", as my friend said when we were talking (I mean, I was talking) about a nickname my big brother gave Keiichiroo. :D My big brother calls him Gaychiroo. :''D My big brother thinks I'm so weird, cause I take photos of dolls and listen Japanese music. :D Like yesterday when he listened to my mp3-player, and found a song by Kaito. His reaction was awesome.
Yeah, but about those nicknames. I think my dolls don't have any nicknames, except these basic things, Fumi = Fumiko, Keiichi = Keiichiroo.
I know, this was very interesting, but... :D
And leave a comment if you like!
P.S. I changed the header, what do you think? ^w^

10 kommenttia:

 1. Header on kiva o3o huomasin heti kun katoin tän "AHAAA!"
  Kolmen koplassa kaikki ovat söpöjä/kauniita/komeita herroja/naisia n3n ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana headeri, huomasin sen heti! >w</
  Mun Shayan lempinimii on: Shaiju, Shaijukka ja Shay ~

  VastaaPoista
 3. Mä PAKASTAN headeria! Fumille sopii noi saparot! ^u^
  T:Siiri

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ooh! <3 Ihania kuvia. owo Tykkään tosta valkohiuksisesta nukesta se on älyhieno!sorienmuistanimee..xD <3 Noi punaset silmät sopii sille toosi hyvin ja saparot myös. naaw! ö 3 ö Ja toi pitkähiuksinen taeki on kiva ja kaikki sun nuket awwws! <3

  Nukkeblogini~ http://eltsunpullipblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ihania *kuolaus*
  Jaei siis pahalla, mutta mun mielestä Fumille ei oikeen sovi noi saparot...*peruutus ettet katkase mun päätä*
  Mut ihania kuvia ja omnom suudelkaatte jo nuoripari<3<3<3

  VastaaPoista
 6. Tosi hyviä kuvia taas :D
  Minusta Chihiroa on nykyään aika helppo kuvata, kun se peruukki saapui.

  Joo... Ne lempinimet...
  Haru: Harzu
  Kojiro: Öö... GODZILLA xD
  Michiko: Michi
  Takeshi: Taksu
  Chihiro: Chi

  VastaaPoista
 7. Lovelyhh... :3 Lempinimiä syntyy aina eri tilanteista, mutta tolle Gayshiroolle repesin :DD
  Omien nukkejeni lempinimiä:
  Tsukiko ~ Tsuki, Tsukitin, Tsukiseni, Tsukiyomi (en tiä mistä mä ton vikan keksin, mutta ihan saapumispäivästä lähtien neito on sitä lempinimeä joutunut sietämään:D)
  Hinata ~ Hinsu, Hinsutin, Hinatainen, Hina (Hinaa käytän hyvin harvoin)
  Rima ~ Rimpula, Rimpulainen, Rimsu, Rimsutin, Rimanen tms. On niitä kai enemmänkin ... :D
  Lunalle ei löydy lempinimiä. Vielä.
  Grellilläkään ei ole kamalasti lempinimiä. Ehkä "Grellitin"?

  VastaaPoista
 8. Mistä sä ostit noi hiukset fumikolle?! Ne on IHANAT!!! ihanan valkoset ja sopii fumikolle tosi hyvin! Tai siis tarkoitan TÄYDELLISESTI!!!

  VastaaPoista
 9. Voiih, nuo kaikki ovat niin syötävän söpöjä! ^^ Noi Fumin saparot on vaan niin ihunat. :3

  Jaja musta tuntuu, että niiden tyypillisten Amsku ja Travsku-nimien lisäks yleisin lempinimi mun palleroille on joku "Hemmetin pystyssä pysymätön otus". Sitä nimeä on tullut käytettyä paljon. :D

  VastaaPoista
 10. Rakastan jokaista sun nukeistas, niillä on niin oma tyyli! :D Fumiko <3
  Ja mullahan noita lempinimiä nukeille riittää BD En tosin käytä niitä kauheen usein, hehee. Sachi on oikeestaan ainoo vakituisesti käytössä oleva - ja Shin, tietty.

  VastaaPoista